Kedvezmények: Finnország, Helsinki

Finnország utazási-kedvezmény

Finnország kedvezményei röviden összefoglalva: nincs semmilyen kedvezmény!

Finnországban vasúti kedvezményre csak Finnországban tanuló diákok jogosultak, ide tartoznak azok a külföldi de finnországban tanuló diákok akik legalább 8 hónapig itt tanulnak.

Vasúti járatokon igénybe vehető csoportos kedvezmény is (6 fő -től), ami kb. 20% -os árengedményt jelent.

http://www.vr.fi/en/index/junaliput/long-distancetraintickets/grouptickets.html

Ha Finnországban hosszabb vonat útra készülsz akkor megérheti az Interrail Pass amiről itt találsz bővebb információt: http://www.vr.fi/en/index/tipsandoffers/finlandbytrain/interrail.html

Az alap kártya 123 EUR ami egy hónapon belül 3 egymást követő napon korlátlanul felhasználható, de léteznek más típusok is.

Helsinki utazási kedvezmény

Helsinki utazási kedvezmény

Helsinki

Helsinkiben kiváltható a “Helsinki Card” kedvezménykártya , ez egy, kettő vagy három napra szól, ingyenes, korlátlan utazást biztosít a tömegközlekedésen, számos múzeumot és “nevezetességet” látogathatsz meg vele, valamint egy városnézés is jár hozzá (hajóval vagy busszal). Bővebb információt itt találsz:

Ha a kártyát online vásárolod, 3 EUR kedvezményt kapsz!

http://www.helsinkiexpert.com/helsinki_card

 

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>