Kedvezmények: Belgium

Bruges-night_2382110b

Vasút:

Belgium egyik legjobb vasúti kedvezménye a Journey Railcard ami valójában egy bérlet, hasonlóan mint Magyarországon, egy hétre, egy-három hónapra vagy egy évre lehet kiváltani.

Az érvényességi ideje alatt korlátlan számú utazást biztosít, másod osztályon a Belga Vasuttársaság járataira. Az ára egy hétre 9,40 EUR. Aki Belgium szeretne egy hétig barangolni annak mindenképpen érdemes beszerezni ezt a kártyát.

A 26 év alatti diákok kiválthatnak kedvezményes diákbérletet: School Railcard, ami a Journey Railcard árának 20%-a. A 26 év alatti fiatalok számára készült a Go Pass amivel tíz másod osztályú utat lehet megtenni, egy évig felhasználható, valamint átruházható, ára 50 EUR, ami több mint 50% kedvezménynek felel meg ha összehasonlítjuk a szintén kedvezményes Go Pass 1 -el, ami 6 EUR ért biztosít egy utazást Belgium területén bárhova.

további hasznos információt a Belga Vasúttársaság oldalán találsz, ahol le is tudod foglalni kedvezményes jegyed online.

http://www.belgianrail.be

Belgium utazási kedvezmények

Belgium utazási kedvezmények – Belga Vasúttársaság weboldala

 

További információk és utazási kedvezmények Belgium hivatalos honlapján:

http://www.belgium.be/en/mobility/public_transport

Belgium kedvezmények

Belgium kedvezmények – Belgium hivatalos weboldala

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>